Wilson Coffee

Wilson Coffee on tummapaahtoisen kahvin puolesta puhuja.

Kahvimme valmistetaan maailman parhaista, kenialaisista arabica-kahvipavuista ja paahdetaan suomalaiseen makuun sopiviksi. Maku on täytetäinen, hapokas ja aromikas.

Wilson Coffee -kahvissa maistat hienostuneen vivahteen viinimarjaa.

 

Tarina

Wilson Coffeen tarina kertoo kahdesta intohimoisesta ja optimistisesta miehestä, jotka halusivat tarjota suomalaisille kahvin rakastajille laadukkaan vaihtoehdon perinteisten kahvimerkkien rinnalle. Unelman toteuttaminen lähti Keniasta, toisen perustajan, Wilson Kirwan, kotiseuduilta.

Alun haasteista huolimatta miehet onnistuivat tuomaan kahvia Keniasta Tanskaan paahdettavaksi ja sieltä Suomeen kauppojen hyllylle. Matkan varrella yritys on vahvistunut kahdella markkinoinnin ammattilaisella, joilla niin ikään intohimona on laadukas kahvi. Nyt Wilson Coffeen kahveja on saatavilla lähes kaikista S-kaupoista ja tietyistä K-kaupoista ja matka on vasta alussa.

Kahvit

Wilson Coffee kahveja on saatavilla kolmena eri paahtoasteena sekä kokonaisina papuina.

 

  1. Keskipaahto– Hapokkaan aromikas

Wilson Coffeen pehmeä, hieman mustaan viinimarjaan taittava aromi syntyy tarkkaan valituista, laadukkaista, 100-prosenttisesti kenialaisista arabica-kahvipavuista.

  1. Tumma Paahto- Hieman täyteläisempi

Elegantti ja maultaan pyöreämpi makunautinto. Tumma paahtoaste vähentää kahvin hapokkuutta ja antaa sille miellyttävän suutuntuman.

  1. Extra Tumma- Intensiivinen ja voimakas

Kiihkeä ja täyteläinen maku. Pitkään viipyvä paahteinen aromi, joka sopii myös erikoiskahveihin.

  1. Papu- Tuore ja tumma aromi

Täyteläisen tumma paahto. Koe vivahteikas ja täyteläinen maku kokonaisista pavuista itse jauhettuna.

Wilson Coffee kahvin kasvuolosuhteet

Wilson Coffeen korkealaatuiset kahvipavut kasvavat ja kypsyvät Wilson Kirwan entisillä kotikulmilla Kenian ylängöillä ohuessa ja puhtaassa vuoristoilmastossa 1600–1800 metrin korkeudessa. Saasteeton ja raikas vuoristoilma on ympäri vuoden tasaisen lämmintä; päivisin 23–25-asteista ja öisin noin 15-asteista. Vuoriston vulkaanisessa, mineraali- ja rautapitoisessa punaisessa mullassa kasvaneet kahvikirsikat imevät itseensä maaperän hienoimmat aromit. Pitkän kasvukauden aikana kenialainen kahvikirsikka saa sille ominaisen syvän viininpunaisen värinsä. Kenian vuoristoilman, vulkaanisen maaperän ja paahtavan auringon luomissa olosuhteissa syntyy kahvin täyteläinen ja aromikas makuelämys.