​Löfbergsin ICE-jääkahvisarja voitti innovaatiopalkinnon

Löfbergsin ICE-jääkahvisarja herättää kiinnostusta kaikkialla maailmassa, viimeksi Kanadassa, jossa se voitti arvostetun pronssimitalin SIAL Innovation 2019 -kilpailussa.Palkinnot jaettiin SIAL-messuilla Torontossa. Kyseessä ovat Pohjois-Amerikan suurimpiin kuuluvat elintarvikealan messut, joille osallistuu yli 1 000 näytteilleasettajaa ja 18 000 alalla toimivaa messuvierasta.

– Aivan mahtavaa! Tämä tuo tuotteillemme arvokasta huomiota. ICE-jääkahvisarja on saatavilla myös Suomen markkinoilla niin päivittäistavarakaupoista kuin kahviloista ja ravintoloistakin, Suomen Horeca maajohtaja Leif Sjöblom sanoo.

Hyvän maun lisäksi tuomaristo arvosti sitä, että Löfbergsin ICE-jääkahvi valmistetaan täysin luonnollisista aineksista ja se on sekä luomu- että Fairtrade-merkittyä. Plussaa tuli myös siitä, että sylinterinmuotoiset kartonkipakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.

– Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta myös Suomessa. Erotumme eduksemme, koska kaikki kahvimme ovat peräisin sertifioiduilta luomu- tai Fairtrade-viljelmiltä. Olemme lisäksi kehittäneet ilmastoystävällisiä pakkauksia, joissa osa fossiilipohjaisesta muovista on korvattu kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Tämä pienentää pakkauksen ilmastovaikutuksia noin 30 prosenttia, Leif Sjöblom kertoo.

Katso mielenkiintoisia ostoilmoituksia täältä https://www.ostalohjalta.fi/