Fazer avaa kahvilat Helsingin Bulevardilla ja Annankadulla

Kahvilat elävät nyt pienimuotoista renessanssia. Kahvila-asiakkaat panostavat helposti saavutettaviin kokonaisvaltaisiin elämyksiin, joissa kohtaavat tarpeet ja odotukset täyttävä tuotevalikoima, ylivertainen palvelu sekä viihtyisä ympäristö. Fazer avaa tiistaina 10.5.2022 uuden Fazer Café -kahvilan Helsingin Bulevardilla, osoitteessa Bulevardi 7, ja seuraavan kesäkuussa osoitteessa Annankatu 28. Molemmissa kahviloissa on paljon toivotut ulkoterassit. 

”Saavutettavuus on kahvilaliiketoiminnassa selkeä kilpailuetutekijä. Uudet, keskeisellä liikepaikoilla sijaitsevat Fazer Café -kahvilamme lisäävät kaupunginosien vetovoimaisuutta, stimuloivat niiden kehitystä ja rakentavat urbaania kaupunkikuvaa. Tiedämme, että kahvila-asiakkaiden vaatimustaso kasvaa jatkuvasti. Me Fazer Café -ketjussa tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoisia kahvilatuotteita, huippubrändin sekä miellyttävän asiakaskokemuksen. 130-vuotisen kahvilaosaamisemme rinnalla rohkeus ja innovatiivisuus ovat osa meitä ja vahvistavat myös tulevaisuuden kilpailukykyämme”, kertoo Miika Kostilainen, Fazer Retail Finlandin toimitusjohtaja.

Fazer Café -kahviloita on Bulevardin ja Annankadun avausten jälkeen yhteensä 19 pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Seuraava liikepaikka avautuu Helsinkiin jo syksyllä 2022.

Fazer Café -ketjussa tyytyväinen asiakas on kunnia-asia

Fazer Café Bulevardi 7 ja Annankatu 28 sijaitsevat Helsingin vilkkaimmilla liikekaduilla. Molempien lähistöön on noussut viime aikoina korkeatasoisia hotelleita, ja alueilla on entisestään useita ravintoloita, kahviloita, toimisto- ja liikehuoneistoja sekä asuntoja.

”Katutasossa sijaitsevaan Fazer Café Bulevardi -kahvilaamme on helppo tulla. Meillä voi nauttia maukasta aamiaista tai lounasta, klassikkoleivonnaisia tai ostaa mukaan valmiiksi pakattuja annoksia. Yksilöllinen asiakaspalvelu on meille täällä, kuten koko ketjussamme, kunnia-asia”, jatkaa Miika Kostilainen.

Bulevardilla on 66 asiakaspaikkaa sekä ulkoterassi kahvilan edustalla ja rauhaisalla sisäpihalla. Annankadulla asiakaspaikkoja on puolestaan kahdessa kerroksessa 78 sekä katutasossa sijaitseva kesäterassi.

Annankadun Fazer Café -kahvilan tuotevalikoima palvelee ruokatarjonnallaan ympäristössä olevia toimistoja ja niissä työskenteleviä. Paikan päällä nautittavien klassikkoleivonnaisten ja taidokkaasti valmistettujen avoleipien rinnalle nousee mukaan ostettava take away -valikoima, kuten valmiiksi pakatut raikkaat salaatit ja smoothiet.

Fazer Café Bulevardi ja Annankatu ovat auki viikon jokaisena päivänä. Kahviloiden erikoisuutena ovat makeisbrändätyt kakut, kuten Fazerina kakku, kondiittorien loihtimat artesaanikakut ja käsin leivotut Gateau-leivät, jotka tulevat joka aamu artesaanileipomosta Sörnäisistä. Valikoimissa on myös erikoiskahvit ja -juomat.

Vastuullisuus merkitsee yhä enemmän myös kahvila-asiakkaalle    

Fazer Café -ketju pyrkii luomaan jokaisesta kahvilakäynnistä ainutlaatuisen elämyksen. Vastuullisuus on entistä suuremmassa roolissa.

Vastuullisen kaakaon käytön lisäksi kahviloiden valikoimissa on muun muassa Fazer Blend ja Fazer Espresso Blend -kahvit, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja ja Helsingissä paahdettuja. Kotimaisia raaka-aineita suositaan aina, kun hinta, laatu ja saatavuus mahdollistavat sen.

Moderni kahvilaketju siirtää opit eteenpäin muuhun liiketoimintaan

Pietarista, Berliinistä ja Pariisista oppinsa ammentanut sokerileipuri Karl Fazer halusi tarjota helsinkiläisille parasta ja perusti ensimmäisen kahvila-konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle jo vuonna 1891.

Tänä päivänä Fazer on kuluttajalähtöinen, ruokaelämyksiin keskittyvä yritys. Kahvilat ovat sille strategisesti tärkeitä kuluttajien kohtaamispisteitä ja niissä syntyvä asiakasymmärrys ja osaaminen siirretään myös Fazerin muun liiketoiminnan käyttöön.