Hedelmäinen ja vivahteikas Paulig Café Sydney on kaupunkikahvien uusin tulokas

Pauligin kaupunkikahvisarjan Paulig Café Sydney on saanut inspiraationsa modernista australialaisesta elämäntyylistä. Vaaleapaahtoisen uutuuden makuvivahde on hedelmäinen, minkä lisäksi siitä voi löytää ripauksen hunajaista makeutta. Tuote on kahvipakkaushyllyn piristys fuksianpunaisella värillään. Pauligin kaupunkikahvisarjaan kuuluvat myös Café Barcelona, Café Havana, Café New York ja Café Parisien.

Pauligin kaupunkikahvien makumaailma laajenee syyskuun alussa pallonpuoliskon toiselle puolelle, kun tuoteperhe täydentyy hedelmäisellä ja hunajaisella Café Sydneyllä. Tämä vaaleapaahtoinen kaupunkikahvi on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä, korkealaatuisista afrikkalaisista ja Latinalaisen Amerikan arabica-pavuista, jotka tuovat kahviin pehmeän ja vivahteikkaan aromin.

Paulig Café Sydney sopii erinomaisesti niin arkiaamuihin kuin viikonloppujen brunssipöytiinkin, ja myös sen makuparit ovat inspiroituneet suurkaupungin trendikkäästä aamupalakulttuurista.

Sydneyläisten elämänmenoon kuuluvat olennaisena osana herkulliset aamupalabrunssit, ja makupareina hedelmäiselle ja hunajaisen makealle Café Sydneylle toimivat erinomaisesti erilaiset avokadoleivät ja smoothiebowlit, Paulig-brändin Brand Manager Uuna Ahlberg kertoo.

Paulig Café Sydney on saatavilla syyskuusta alkaen 500 gramman suodatinjauhatuspakkauksissa sekä 450 gramman papupusseissa. Café Sydneyn vakuumikahvipakkaukset on valmistettu 45-prosenttisesti kasvipohjaisista ja uusiutuvista raaka-aineista, mikä pienentää pakkauksen hiilijalanjälkeä 10 prosenttia. Myös muut vakuumipakatut kaupunkikahvit siirtyvät syksyn aikana vastaavaan materiaaliin.

Tuotetiedot: Paahtoaste 2