Herkät Juhla Mokka -kampanjapakkaukset juhlistavat äitienpäivää Anna Puun runolla ja Minni Havaksen kauniilla kukilla

”Peilistä katsot minuun, vuosi vuodelta enemmän. Sillä minä olen sinusta ja sinä olet minussa, Äiti”. Anna Puun herkkä runo ja Minni Havaksen kiiltokuvamaiset kukat tervehtivät vastaanottajaansa tämän vuoden Juhla Mokka -kahvin äitienpäiväpakkauksessa. Odotetut teemapakkaukset ovat myynnissä viikosta 16 lähtien.

Vaaleapaahtoinen ja vivahteikas Juhla Mokka on oiva makupari leivonnaisille ja sopii siten hyvin äitienpäivää juhlistavaan kahvihetkeen. Tänä vuonna Suomen suosituimman kahvin erikoispakkausta koristavat kansainvälisestikin tunnetun kuvittaja ja kuosisuunnittelija Minni Havaksen kauniit kiiltokuvamaiset pionit, omenankukat ja lemmikit. Kahvipaketin etuosassa, kukkaloiston keskellä on laulaja Anna Puun koskettava äitiaiheinen runo. Anna Puu on myös äänellään mukana äitienpäiväkampanjan TV-mainoksessa.

– Äitienpäivän Juhla Mokka -teemapakkauskampanjat ovat olleet erittäin pidettyjä ja niitä odotetaan kovasti, kertoo Juhla Mokka -kahvin Brand Manager Laura Ilonen.

– Äitienpäivä on tunteikas juhlapäivä ja sen huomioiminen on meille tärkeää. Yhteistyö Anna Puun ja Minni Havaksen kanssa on ollut erittäin antoisaa ja olemme hyvin tyytyväisiä kauniiseen lopputulokseen, sanoo Ilonen.

Äitiys taiteilijoiden inspiraationa

– Ajattelen äitiyden eräänlaisena loputtomana jonona peilikuvia. Minä näen peilistä oman äitini, joka taas katsoo oman äitinsä heijastusta, hän taas oman äitinsä peilikuvaa ja niin edelleen. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän minua lohduttaa ajatus siitä, ettei kukaan katoa mihinkään vaan rakas äitini kulkee osana minua ikuisesti. Pauligin kampanjaa varten kirjoitettu runo onkin tarkoitettu kaikille äideille, myös niille, joita kaivataan, Anna Puu taustoittaa runoaan.

– Ajattelen ylpeydellä sitä, että saan olla äiti kahdelle pienelle pojalle. Vaikka asian ajattelu ei rajoitu tietenkään pelkkään äitienpäivään, on hienoa, että sitä voi juhlia näin keväällä. Haluan muistaa, ettei ole itsestään selvää, että olen tullut äidiksi. En ole täydellinen äiti, opettelen koko ajan rakastamaan ja kantamaan vastuutta paremmin. Sanon pojille aina, kun muistan, silmiin katsoen, että rakastan heitä. On hienoa juhlia poikien kanssa yhdessä, sillä vanhemmuus on jaettu matka mieheni kanssa ja ilman poikia en olisi äiti. Opin myös äidiksi tultuani ymmärtämään paremmin omaa äitiäni ja arvostamaan yhä syvemmin sitä, miten hän on huolehtinut minusta ja siskoistani, Minni Havas kertoo suhteestaan äitiyteen.

– Kukat ovat itselleni yksi mieluisimmista piirrosaiheista. Ja tässä projektissa sain puuväreillä piirtää ihanat pionit, lemmikit ja omenankukat. Klassinen ja kiiltokuvamainen tyyli sopi hyvin teemaan ja oli kiinnostava toteuttaa, olen todella iloinen lopputuloksesta, sanoo Havas.

Juhla Mokka -kahvin äitienpäiväpakkauksia on myynnissä viikosta 16 lähtien niin kauan kuin pakkauksia riittää.