Keittiö kuntoon ja ruokaan laittamaan – 10 vinkkiä remontoijalle

I. Suunnittele toiminnallisuus

Ennen kuin aloitat keittiöremontin, harkitse huolellisesti keittiön toiminnallisuutta. Mieti, miten tilaa käytetään päivittäin, ja suunnittele keittiön työpisteet, säilytysratkaisut ja laitteet niin, että ne tukevat tehokasta ruoanlaittoa ja arjen sujumista.

Uutta Suomessa

Cervera on yksi Ruotsin suurimmista yrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita keittiöön, kattaukseen ja sisustukseen. Cerveralla on huolella valikoitu valikoima, joka sisältää korkealaatuisia tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Marimekko, Fiskars, Anders Petter, Table Top Stories, Eva Solo, Iittala ja monet muut.

•    Kattava valikoima tuotteita keittiöön, kattaukseen ja sisustukseen.
•    Myynnissä yli 27 000 tuotetta
•    Tarjolla aina ilmainen toimitus yli 59 euron tilauksille.

II. Valitse laadukkaat materiaalit

Laadukkaat materiaalit kestävät pidempään ja näyttävät paremmilta vuosia myöhemminkin. Panosta keittiön pinta- ja lattiamateriaaleihin sekä kestäviin ja helppohoitoisiin työtasoihin.

III. Hyödynnä tila tehokkaasti

Keittiöremontin yhteydessä on hyvä miettiä, miten tilaa voi hyödyntää tehokkaasti. Esimerkiksi korkeat kaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa, kun taas vetolaatikot ja hyllyt voivat tehdä tavaran säilytyksestä helpompaa ja järjestelmällisempää.

IV. Valitse sopiva valaistus

Hyvä valaistus on tärkeä osa toimivaa keittiötä. Valitse valaistusratkaisut, jotka tarjoavat riittävän valon työskentelyalueille ja luovat tunnelmallisen ilmapiirin.

V. Harkitse energiatehokkuutta

Kun valitset keittiölaitteita, kiinnitä huomiota niiden energiatehokkuuteen. Energiatehokkaat laitteet säästävät sähköä ja rahaa pitkällä aikavälillä.

VI. Huomioi ergonomia

Huolehdi, että keittiön työpisteet ja laitteet ovat ergonomisesti oikeassa asennossa. Tämä auttaa vähentämään rasitusta ja väsymystä ruoanlaiton aikana.

VII. Lisää säilytystilaa

Jos keittiössäsi on vähän säilytystilaa, harkitse lisäsäilytysratkaisuja, kuten seinähyllyjä tai liikuteltavia saarekkeita. Hyvin suunniteltu säilytysjärjestelmä helpottaa keittiön siistinä pitämistä.

VIII. Huomioi sisustus ja värimaailma

Valitse keittiön sisustukseen ja värimaailmaan sopivia elementtejä ja yksityiskohtia. Hyvin valittu sisustus tekee keittiöstä viihtyisän ja kutsuvan.

IX. Panosta viimeistelyyn

Huolehdi, että keittiöremonttisi viimeistely on huolellinen ja ammattitaitoinen. Laadukas viimeistely tekee keittiöstä siistin ja tyylikkään.

X. Huomioi budjetti

Keittiöremontit voivat helposti lähteä käsistä, joten aseta selkeä budjetti ja pidä kiinni siitä. Priorisoi tärkeimmät muutokset ja pyri löytämään laadukkaita ratkaisuja, jotka mahtuvat budjettiisi.

Kun suunnittelet remonttia, ammattilaisen apu voi olla korvaamatonta. Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti, kylpyhuoneen uudistus tai koko talon kunnostus, kokeneen ammattilaisen palkkaaminen takaa, että työ suoritetaan korkealaatuisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Ammattilaiset tuovat mukanaan paitsi asiantuntemuksensa ja kokemuksensa, myös tietämyksen rakennusmääräyksistä ja -standardeista. Remppatori auttaa löytämään sopivat tekijät sopivaan hintaan – kokeile palvelua suoraan tarpeeseen.