Thomas Muller on Saksan Mestaruussarjan paras apuvalmentaja kaudella 2021/22

Saksan mestaruus on turnaus, jossa on aina ilmeinen suosikki. Puhumme Bayern Münchenistä, joka on voittanut liigan mestaruuden joillekin muille. Nyt todistetuissa vedonlyöntisivustot voit tehdä minkä tahansa ottelun tämän joukkueen osallistuessa.

Juuri” Bayernissa ” Bundesliigan paras apuvalmentaja pelasi kaudella 2021/2022. Puhumme Thomas Mullerista. Sitten kokenut pelaaja antoi loistavan yrityksen ja mikä tärkeintä, auttoi seuransa mestaruuteen.

Mullerista oli 18 tarkkaa syöttöä kaudella 2021/2022. Hän oli hyvin luottavaisesti kaikkien kilpailijoidensa edessä. Thomas pysyi yhtenä Bayernin keskeisistä hyökkäyshahmoista ja hyödytti säännöllisesti joukkuetta.

Seuran tämänhetkistä menestystä on helppo seurata vedonlyöntisivustoilla, joka kattaa joukkueen ottelut paitsi Bundesliigassa myös muissa turnauksissa. Niissä myös Muller on pysynyt erittäin tärkeänä pelaajana joukkueelle.

Bayern München voitti vakuuttavasti maan mestaruuden tuolla kaudella. Thomasin panos tähän oli valtava. Hän hajotti säännöllisesti seuran hyökkäyksiä ja oli lisäksi yksi joukkueen moraalisista johtajista.

Avaintekijät avustajakilpailun voittamisessa

Muller on valtavan kokemuksen omaava pelaaja. Hän tunsi Bundesliigan hyvin, kaikki sen erityispiirteet. Tämä auttoi häntä keksimään ratkaisuja, jotka hämmensivät uusia vastustajia. Vivatbet on muuten helppo lyödä vetoa kaikkien saksalaisjoukkueiden otteluista.

Tärkeimmistä tekijöistä, joiden ansiosta Muller pystyi vakiinnuttamaan saavutuksensa, on korostettava:

  1. Reaktion ja ajattelun nopeus. Thomas oli ajatellut asiat läpikotaisin. Tämän ansiosta hän teki sellaisia passeja, jotka auttoivat hajottamaan klubinsa hyökkäykset. 
  2. Tiimityö kumppaneiden kanssa. Erityisesti Robert Lewandowskin kanssa. Heidän välillään oli kentällä todellista kemiaa. Suuri osa Müllerin syötöistä annettiin Lewandowskille. Tämä ei ole yllättävää, koska hänellä oli suuri ymmärrys puolalaisen hyökkääjän kanssa.
  3. Hyvin öljytty ohitustaito. Saksalaisen syötöt olivat usein tarkkoja ja oikea-aikaisia. Tämän ansiosta hän hajotti joukkueensa hyökkäykset, toi joukkuetoverinsa optimaalisiin asemiin.

Thomas oli loistava kausi, jonka aikana hänellä ei ollut käytännössä yhtään alavirettä. Kaikki tämä auttoi häntä voittamaan yksittäisen palkinnon, ja joukkue voittaa Bundesliigan. Jos tämä mestaruus on mielenkiintoinen sinulle tänään, muista, että se on helppo panostaa jokaiseen sen ottelut Vivat bet. Kaikki Bundesliigan maailman vastakkainasettelut katetaan täällä, jonka avulla voit ansaita rahaa mistä tahansa otteluista.