Ärrä rekrytoi kahvinmaistajia eri puolilta Suomea – luvassa ilmaiset kahvit

Suomen suurin take away-kahvien myyjä R-kioski aikoo luoda valtakunnallisen kahvinmaistajien verkoston. Kahvinmaistajat raportoivat uudistetun Ärrän sovelluksen R-Kantiksen kautta lähialueensa R-kioskien kahvin laadusta ja saavat arviointimäärän täyttyessä kahvin kaveriksi omavalintaisen pullan. 

R-kioskin yksi myynnin vetureista on tuore kahvi, jota on saatavilla yhä useammin niin vaalea- kuin tummapaahtoisenakin. Laadun tarkkailemiseksi R-kioski rekrytoi eri puolilta Suomea joukon kahvin ystäviä kahvinmaistelijoiksi. Tavoitteena on saada kokoon 1 000 kahvinmaistajan valtakunnallinen verkosto.

– Kahvinmaistajien ansiosta asiakkaamme pääsevät jatkossa uuden sovelluksemme R-Kantiksen kautta tarkastamaan kunkin R-kioskin kahvin laadun. Palaute on erittäin tärkeää myös kauppiaillemme laadun kehittämisessä, R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin kertoo.

Kahvinmaistajille ei ole asetettu erityisiä vaatimuksia, vaan mukaan pääsee kuka tahansa kahvista pitävä.

– Olemme tehneet liittymisestä helppoa. Kahvinmaistajan tarvitsee vain ladata puhelimeensa uusi R-Kantis sovelluksemme. Tarjoamme ensimmäisen kahvin ilmaiseksi ja erilaisia etuja ja keräilykuponkeja käyttäjille, Schalin lupaa.

Schalin muistuttaa, että R-kioski antaa jo nyt kahville 100 % makutakuun.

–  Jos saat Ärrältä huonoa kahvia, antaa myyjä uuden kupin vastakeitettyä kahvia. Makutakuu on voimassa 24 tuntia kahvin ostamisesta ja koskee kaikkia Ärrällä myytäviä kahveja, myös espressopohjaisia-juomia, Schalin selvittää.


Katso osto- ja myynti-ilmoituksia ostalohjalta.fi