Herkulliset Starbucks-kahvit tulevat laajasti Suomen kauppoihin

Nestlé tuo Starbucks-kahvit päivittäistavarakauppoihin ympäri Suomen. Valikoimaan kuuluvat kokonaiset pavut, suodatinkahvit ja kahvikapselit. Maailman ensimmäiset Starbucks-kapselit on kehitetty Nespresso- ja Nescafé Dolce Gusto -laitteita varten.

Nestlé ja Starbucks aloittivat maailmanlaajuisen yhteistyön elokuussa 2018 ja lanseerasivat ensimmäiset yhteiset tuotteensa viime vuonna. Suomalaisiin ruokakauppoihin Starbucks-kahvituotteet tulevat nyt ensi kertaa näin laajasti ja eri puolille maata (1). Tuotteet saapuvat kauppoihin maaliskuun aikana.

“Molempien yritysten tiimit ovat tehneet erinomaista työtä kehittäessään uusia, jännittäviä laatukahveja. Työtä on tehty paneutuneesti ja intohimolla”, sanoo Nestlén kahveista Suomessa vastaava johtaja Niina Koskinen.

”Olemme yhdistäneet Nestlén kahvi- ja teknologiaosaamisen sekä Starbucksin asiantuntemuksen kahvipaahdoista ja -sekoituksista. Tuloksena on ainutlaatuinen valikoima kahvia rakastavien suomalaisten iloksi.”

Uuteen valikoimaan kuuluu Starbucksin omia sekoituksia ja alkuperämaakahveja. Mukana on myös ketjun tunnetuimpia kahvilajuomia, kuten caramel macchiato ja cappuccino.

Kaikki tuotteet on valmistettu sataprosenttisesta laadukkaasta arabica-kahvista. Pavut on hankittu maailman parhaiden kahvialueiden viljelijöiltä vastuullisten periaatteiden mukaisesti.

Lähde: MyNewsDesk