Kansallisen korvapuustipäivän herkullisimmat makuparit

Lokakuun alku on Suomessa yhtä juhlaa  maailmalla vietetään tänään 1.10. kansainvälistä kahvipäivää ja torstaina 4.10. suomalaiset pääsevät jatkamaan herkuttelua kansallisen korvapuustipäivän merkeissä. Paulig selvitti merkkipäivien kunniaksi parhaat makuparit korvapuustille. 

Kuten viini, kahvi sisältää lukemattomia makuvivahteita, sillä sen makuun vaikuttavat esimerkiksi kahvin lajike, kasvuolosuhteet ja viljelykäytännöt. Yhdistettäessä kahvi oikeaan tarjottavaan ne muodostavat yhdessä täydellisen makuparin ja tuovat toisistaan parhaat puolet esiin.

Pauligin laajasta valikoimasta kahveja löytyy moneen makuun ja monelle tarjottavalle. Korvapuustipäivän kunniaksi Pauligin päämaistaja Marja Touri ja Pauligin Paula kokosivat yhdessä neljä herkullista makuparia suomalaisten suosikkileivonnaiselle korvapuustille. Valitse näistä suosikkisi tai kokeile vaikka kaikkia!

Juhla Mokka Tumma Paahto korostaa kardemumman makua

Juhla Mokka -kahvin pirteä marjaisa hapokkuus ja maltillinen paahteisuus korostavat korvapuustin makuja tuoden esiin sen kardemumman herkullisuuden. Tämä yhdistelmä kehuu kilpaa toisiaan eikä kumpikaan jää toisensa varjoon.

Brazil Original antaa tilaa makealle korvapuustille

Hennon vivahteikkaan ja makean korvapuustin kanssa sopii tarjottavaksi kahvi, joka antaa sille tilaa. Kevyesti paahdettu ja aavistuksen makea Brazil on nappivalinta korvapuustin makupariksi.

Café New York ja korvapuusti muodostavat täyteläisen makuparin

Mitä makeampi, rasvaisempi ja pehmeämpi korvapuusti, sitä paremmin nämä kaksi luovat täydellisen yhdistelmän. Café New York on hennon täyteläinen ja hapokas, mutta sitäkin aromikkaampi kahvi. Tämän kahvin ja korvapuustin makuvivahteet täydentävät toisiaan muodostaen täyteläisen ja pehmeän makuyhdistelmän.

Kardemummainen Oriental-kahvi on korvapuustin täydellinen kumppani

Kardemumman makuinen Oriental-kahvi ja korvapuusti luovat yhdessä maistuvan makuparin ja tuovat keittiöön hurmaavan kardemumman tuoksun.

Löydät reseptin maistuviin korvapuusteihin makuparipalvelustamme.

Paulig Kulmassa juhlistetaan tänään 1.10. Juhla Mokka -kahvia

Juhla Mokka on Suomen suosituin kahvi ja suomalaisen kahvikulttuurin keskiössä. Tämän vuoksi kansainvälistä kahvipäivää juhlistetaan tänään, 1. lokakuuta, Helsingissä sijaitsevassa Paulig Kulma -kahvilassa (Aleksanterinkatu 9) kaikille avoimella I ♥ Juhla Mokka -tapahtumalla.

”Tarjoamme Kulmassa tänään kansainvälisenä kahvipäivänä ainoastaan Juhla Mokka -kahvia niin suodatinkahveissa, espressoissa kuin Cold Brew -kahveinakin. Juhla Mokka -kahvista on siis moneksi ja sen suureen suosioon on syynsä. Aamusta alkaen luvassa on myös mukavia yllätyksiä ja oheisohjelmaa kahvilan asiakkaille. Lämpimästi tervetuloa!” Paulig Kulman Manager Charlotta Nylund toivottaa.

Osana tapahtumaa järjestetään myös Juhla Mokka -kahvin ystäville suunnattu Secret Juhla Mokka Fan Club, jossa Juhla Mokka -kahvin äiti, Pauligin päämaistaja Marja Touri jakaa Juhla Mokka -kahvitarinoitaan vuosien varrelta. Osallistujilla on myös mahdollisuus paahtaa pavuista Juhla Mokka -kahvia.

Löydät I ♥ Juhla Mokka -tapahtuman Paulig Kulman Facebookista ja Pauligin sosiaalisen median kanavilta #ilovejuhlamokka-tunnisteella.