Nespresso-jääkahvit tuovat viilennystä kesähelteeseen

Kesän odotetuimmat Nespresso-kahvit ovat taas täällä. Nespresso Barista Creations -kahvivalikoima täydentyy kesän ajaksi viilentävillä uutuuksilla, jotka nautitaan herkullisina jääkahveina.

Nespresso-uutuuskahvit sopivat täydellisesti kesähelteeseen, sillä kahvien aromit ovat parhaimmillaan kylmän maidon ja jääpalojen kanssa nautittuna. Valikoimasta löytyy sopiva kahvi sekä makeille ja miedoille jääkahviresepteille että vahvemman kahvin ystäville. Uutuuskahveja on saatavilla sekä Nespresso Original- että Vertuo-kahvikoneille.

Virkistäviä kahvielämyksiä varten Nespresso tuo jälleen myyntiin myös laadukkaan Monin-makusiirappivalikoiman. Pakkauksessa on kolme yllättävää makua: suolainen karamelli, valkoinen persikka ja mustaherukka. 

Nespresso Vertuo -uutuuskahvit

Barista Creations Ice Leggero on virkistävä kahvi, johon etiopialaiset ja perulaiset kahvipavut tuovat herkän hedelmäisiä ja viljaisia vivahteita.

Barista Creations Ice Forte -kahvin voimakas ja pippurinen makumaailma syntyy Etelä-Amerikan ja Indonesian kahvien tummapaahtoisesta sekoituksesta. 

Nespresso Original -uutuuskahvit

Barista Creations Freddo Delicato -kahvissa on raikas ja hedelmäinen makumaailma. Kahvi on sekoitus kevyesti paahdettuja kenialaisia ja indonesialaisia kahvipapuja.

Barista Creations Freddo Intenso -kahvin rohkea, intensiivinen ja paahteinen maku on saatu aikaan yhdistämällä Etelä-Amerikan ja Indonesian kahvipapuja.

Kahvivalikoima on myynnissä Nespresso Boutique -myymälässä, Iso Omena -kauppakeskuksen Nespresso Pop-up-Boutique -myymälässä ja Nespresso-mobiilisovelluksessa sekä -verkkokaupassa (www.nespresso.com). Nespresso tarjoaa kaikille vähintään 50 euron arvoisille kahvitilauksille ilmaisen toimituksen lähimpään postiin. 

Vertuo Iced Coffee Duo Pack (20 kahvikapselia) 12,50 €
Original Iced Coffee Duo Pack (20 kahvikapselia) 10,20 €
MONIN makusiirappivalikoima (3 x 50 ml) 10,00 €