Nespresson rakastetut talvisesongin kahvit, joululahjaideat ja kahvijoulukalenteri tulevat taas

Tänä talvena Nespresso vie kahvinystävät retkelle lumoavaan metsään. Metsän kauneudesta inspiroitunut Gifts of the Forest -valikoima sisältää herkullisia sesonkikahveja, hemmottelevia joululahjaideoita ja upean Nespresso-kahvijoulukalenterin. Tuotteet on suunniteltu yhteistyössä kansainvälisesti tunnetun muotisuunnittelija Johanna Ortizin kanssa.

Nespresso herättää talvisesongin eloon yhdessä kolumbialaisen luksusmuotisuunnittelijan Johanna Ortizin kanssa. Ortizin suunnittelemat kuosit ovat inspiroituneet metsän vehreistä lehväkatoksista ja tummista maanläheisistä sävyistä, jotka tuovat metsän kauneuden osaksi kahvihetkeä.

Tee tutkimusmatka Nespresso Forest Variations -uutuuskahveihin

Talvisesongin uutuuskahveihin kuuluu kaksi maustettua kahvia ja yksi musta kahvi. Kahvit ovat saatavilla sekä Vertuo- että Original -kahvikapseleina.

Forest Black –kahvi juhlistaa metsän taikaa ja ajattomuutta. Kahvin mausteisuus ja metsäiset vivahteet houkuttelevat makunystyrät metsän siimekseen.

Forest Fruit Flavour -kahvissa maistuvat metsän marjat. Mehukkaat aromit vievät makumatkalle mättäisiin, joissa kypsät marjat odottavat poimijaansa. Marjaisuuteen yhdistyvä viljainen vivahde luo mielikuvan herkullisesta leivonnaisesta.

Forest Almond Flavour -kahvi ihastuttaa makealla maullaan. Kahvissa toistuvat herkulliset pähkinäiset aromit, joita rikastuttaa pehmeä vanilja. Viljainen vivahde viimeistelee makunautinnon.

Ilahduta rakkaitasi ainutlaatuisilla Nespresso-lahjoilla

Herkullisten kahvien lisäksi Nespresso tarjoaa ideoita joulunodotukseen ja kuusen alle paketoitavaksi.

Kahvintuoksuinen lähtölaskenta jouluun syntyy halutun Nespresso-kahvijoulukalenterin avulla. Yhteistyössä Johanna Ortizin kanssa suunniteltu kalenteri kuljettaa nautinnollisten kahvihetkien ääreen ja juhlakauden tunnelmaan. Upean kalenterin luukut kätkevät sisäänsä kahviyllätyksen joulukuun ensimmäisille 23 aamulle ja yllätyslahjan jouluaatolle.

Ortizin kädenjälki näkyy myös talvisesongin NOMAD-termosmukissa, joka on sesongin kunniaksi saanut syvän kirsikkaisen värityksen. Termosmuki on ihana lahja ulkoilmassa viihtyville läheisille, sillä se antaa mahdollisuuden nauttia suosikkikahvia kuumana myös luonnonhelmassa.

Lisäksi talvikauden ajaksi Nespresso tuo ikonisen TOUCH-termosmukinsa saataville kullanvärisenä. Kultainen termosmuki on sopiva lahjaidea niille, joka kaipaavat elämäänsä loistetta.

Nespresso antaa takaisin metsälle

Nespresso haluaa antaa takaisin Gifts of the Forest -valikoiman inspiraationa toimivalle metsälle. Jo 20 vuoden ajan Nespresso on keskittynyt luonnonsuojeluun kahvitilojensa ympärillä. Nyt Nespresso haluaa osallistua kahvinviljelyä laajemmin ja auttaa paikallisia yhteisöjä, joille metsä on koti.

Tavoitteena on suojella 10 miljoonaa puuta Kolumbian La Pedrerassa yhteistyössä Conservation International -organisaation ja paikallisen Madroño -yhteisön kanssa. Metsänsuojelulla on merkittävä rooli Nespresson kestävän kehityksen visiossa: tavoitteena on, että jokaisella kupillisella Nespresso-kahvia on positiivinen vaikutus maailmaan.

Nespresson sesonkituotteet:

Nespresso x Johanna Ortiz Vertuo -joulukalenteri Vertuo-kahvikoneille (punainen) 45 €
Nespresso x Johanna Ortiz Vertuo -joulukalenteri Original-kahvikoneille (vihreä) 40 €

Nespresso Vertuo Forest Black 7,50 € / 10 kapselin pakkaus
Nespresso Vertuo Forest Fruit flavour 7,50 € / 10 kapselin pakkaus
Nespresso Vertuo Forest Almond flavour 7,50 € / 10 kapselin pakkaus

Nespresso Original Forest Black  5,30 € / 10 kapselin pakkaus
Nespresso Original Forest Fruit flavour 5,30 € / 10 kapselin pakkaus
Nespresso Original Forest Almond flavour 5,30 € / 10 kapselin pakkaus

NOMAD-matkamuki, tummanpunainen 25 €
TOUCH-matkamuki, kultainen 25 €

Rajoitettu erä Nespresso-kahvijoulukalentereita on myynnissä Nespresso Boutique -myymälässä ja Nespresso-verkkokaupassa (www.nespresso.com). Nespresso Forest Variations -sesonkikahvit tulevat myyntiin viikolla 44 ja ne ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Myös matkamukit saapuvat myyntiin viikolla 44. Kultainen Touch-matkamuki on saatavilla vain rajoitetun ajan. Punainen NOMAD-matkamuki jää pysyvään Nespresso-valikoimaan.