Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla

-> artikkeli sisältää mainoslinkin SweepBankin palveluun

Miksi valita SweepBankin määräaikaistili säästökohteeksi

Säästäminen on tärkeä osa taloudellista suunnittelua, ja oikean säästökohteen valinta voi olla haastavaa. Jos olet etsimässä turvallista ja tuottoisaa säästökohdetta, SweepBankin määräaikaistili on erinomainen vaihtoehto. Sen tarjoama jopa 4 % vuosikorko on markkinoiden yksi parhaista.

SweepBank on tunnettu luotettavuudestaan ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Tarjoamme määräaikaistilin, joka ei sisällä piilokuluja: ei vuosi- tai kuukausimaksuja, ainoastaan korkeat tuotot sijoitetulle pääomalle.

Monipuoliset edut ilman lisäkustannuksia

Kun avaat määräaikaistilin SweepBankissa, saat paljon enemmän kuin pelkästään korkean koron. Tarjoamme kattavan paketin etuja, jotka tekevät säästämisestä entistä houkuttelevampaa ja monipuolisempaa. Nämä edut sisältävät muun muassa säästötilin ilman nostorajoituksia 1,4 % vuosikorolla ja käyttötilin jopa 1 % vuosikorolla.

Lisäksi saat käyttöösi virtuaalisen SweepBank Mastercard pankkikortin, joka tarjoaa ostoetuja ja jopa 5 % takaisin ostojen arvosta kanta-asiakasohjelmamme kautta.

Digitaaliset palvelut säästäjälle

Nykyajan säästäjä tarvitsee paitsi hyvän koron, myös joustavat digitaaliset palvelut. SweepBankin mobiilisovellus on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Sovelluksen avulla voit helposti hallinoida tilejäsi, seurata säästöjesi kehitystä ja hyödyntää erilaisia ostoetuja Sweep Deals -kampanjoiden kautta.

Tämä tarkoittaa, että voit tehdä paljon enemmän kuin vain tarkastella saldoasi; voit aktiivisesti osallistua oman taloutesi hallintaan ja tehdä viisaita valintoja.

Turvallisuus on taattu

Turvallisuus on monille yksi tärkeimmistä tekijöistä säästökohteen valinnassa. SweepBankissa säästösi ovat turvattu aina 100 000 euroon asti pankkitalletussuojan avulla. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rauhallisin mielin tietäen, että varasi ovat suojattu.

Tämän lisäksi panostamme jatkuvasti tietoturvaan ja asiakastietojen suojaamiseen, jotta voit käyttää palveluitamme luottavaisin mielin.

Yhteenveto

  1. Määräaikaistili jopa 4 % vuosikorolla
  2. Säästötili ilman nostorajoituksia 1,4 % vuosikorolla
  3. Käyttötili 1 % vuosikorolla
  4. Virtuaalinen SweepBank Mastercard pankkikortti
  5. Ostoetuja ja jopa 5 % takaisin ostojen arvosta
  6. Monipuolinen pankkisovellus
  7. Säästöt turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla

Loppusanat

SweepBankin määräaikaistili tarjoaa erinomaisen yhdistelmän korkeaa korkoa, monipuolisia etuja ja digitaalisia palveluita. Se on turvallinen ja luotettava säästökohde, joka sopii niin pienille kuin suurillekin säästäjille. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme etuihin ja avaa oma määräaikaistilisi jo tänään.