Suomalaiset ovat kahvinjuojakansaa – testaa uusia italialaisia kahvimakuja

Se, että me suomalaiset juomme kahvia ei yllätä ketään. Monesti puhutaan myös suomalaisesta kahvikulttuurista, jollainen kyllä löytyy, mutta se on erilainen kuin muissa Euroopan, ja maailman maissa. Mutta niinhän se on aina kulttuuriasioissa. Teknisesti on joskus selitetty, että suomalaiseen veteen soveltuu parhaiten vaaleasti paahdettu ”suomalainen” suodatinkahvi. Viime vuosina markkinoille on kuitenkin tullut myös erilaisia kahvikoneita, ja niiden mukana paljon uusia kahvimahdollisuuksia myös koteihin – kun aiemmin niitä oli vain hyvinvarustelluissa kahviloissa. Tällä kertaa otamme esittelyyn italialaisen kahvin, jota voit tilata vaikka heti suoraan kotiisi verkkokaupasta – ja tämä verkkokauppa sijaitsee naapurimaa Virossa, ja olemme neuvotelleet teille oman tilauskoodin, jolla saat JO VALMIIKSI EDULLISISTA hinnoista 5% alennusta – eikä tilauksissa ole minimitilausmäärää! Tarjous on voimassa vain ensimmäiseen tilaukseen. Tilatessasi kotiisi omat kahvimakusi – käytä tilausvaiheessa Caffe Unon koodia CAFFEUNO5 ja saa luvattu 5% alennus.

Me olemme testanneet Caffe Unon tarjonnasta nimenomaan Gimoka kahveja, jotka tulevat suoraan Italiasta. Tarjolla on paljon erilaisia makuja, eri mauista tykkääville. Kannattaa myös testata sellaisia makuja, mitä et olisi koskaan muuten testannut. Gimokan kahvikapselit sopivat niin Dolce Gusto keittimeen sekä Nespresso- keittimeen.

Gimokan valikoimassa ovat niin ne tutut Cappuccinot ja Americanot, kuten suklaiset juomat kuten Cioccolata, mutta myös hieman erikoisemmat maut kuten Irish Coffee ja mm. Creme Brulee.

Gimoka on tuottanut kahvijuomia reilut 40 vuotta ja nyt näitä tuotteita on tilattavissa helposti vaikka TÄSTÄ näin – ja jos tilaat nyt, käytä tilauksen yhteydessä koodia CAFFEUNO5 ja saa luvattu 5% lisäalennus jo valmiiksi hyvin hinnoitelluista tuotteista. Tarjous on voimassa vain ensimmäisen tilauksen!

Vuonna 2019 Suomalaiset nauttivat paahdettua kahvia vuoden 2018 tapaan 9,9 kg eli noin 1 100 kupillista henkeä kohden. Kahvin asema ruokakulttuurissamme on kiistaton. Suosituinta on edelleen vaaleapaahtoinen aromikas suodatinkahvi, mutta kahvikulttuuri monipuolistuu uusien tuotteiden myötä – italialaisen Gimokan tuoteperheen kahvit antavat sinulle hyvän mahdollisuuden testata millaista on italialainen kapselikahvi, ja mitä kaikkia makuja onkaan tarjolla.

Kahvimakujen maistelupaketti

Caffe Uno ja Gimoka tarjoavat mahdollisuuden testata eri makuja kokoelman avulla, jossa on joko 40 tai 80 kapselia, ja 40 kapselin paketti maksaisi nyt vain 14,49€ – 5% koodilla CAFFEUNO5

Toimitukset tulevat Virosta hyvin pakattuna ja aivan yhtä nopeasti kuin jos tilaisit jostain suomalaisesta verkkokaupasta.

Kapselikahvien historia

Kapselimuotoisia kahvijuomia on Suomessakin ollut jo saatavilla vuosia. Niissä ei sinällään ole siis mitään uutta, mutta uutta on se, että vasta viime aikoina on saataville alkanut tulla lisää makuja – kuten nyt nämä italialaisen Gimokan kahvimaut, joita ei aiemmin ole ollut saatavilla.

Jo 2014 Elintarviketeollisuusliiton mukaan kahvikapselit ovat nopeimmin kasvava tuoteryhmä Suomessa. ETL tiedotti toukokuussa, että suomalaiset juovat kahvia edelleen ennätystahtiin, eli Suomi on maailmassa kahvinjuonnin kärkimaa. ETL:n mukaan tummapaahtoisten kahvien suosio jatkaa kasvuaan Suomessa, vaikka suomalaisten suosikki on edelleen vaaleapaahtoinen kahvi, jonka osuus kaikesta nautitusta kahvista on noin 86 %. Pikakahvia tuotiin Suomeen yhteensä 1,9 miljoonaa kiloa, ja tuonti kasvoi edelliseen vuoteen verrattuna noin yhdeksän prosenttia, ETL kertoo.