Tutustu säästöjen maksimointiin piilotettuihin salaisuuksiin

Kun säästät isoa hankintaa tai tulevia kuluja varten, voi vaatia paljon työtä tietääksesi mihin rahasi menevät. Saatat ajatella, että säästät tarpeeksi kalliille autolle tai unelmalomalle, mutta entä jos nuo kulut ovat vähemmän merkittäviä kuin miltä ne näyttävät? Tässä viestissä keskustellaan siitä, kuinka voit maksimoida säästöt ja varmistaa, että jokainen dollari on tärkeä.

Tiedä missä kulutat

Ensimmäinen askel säästöjen maksimoimiseksi on tietää, mihin rahasi menevät. Voit aloittaa seuraamalla kaikkia kulujasi, mukaan lukien vuokrat, apuohjelmat, ruoka ja viihdetoiminnot, kuten pelaaminen sellaisilla sivustoilla kuin NetBet Casino. Kun sinulla on käsitys siitä, kuinka paljon tuloja menee kuhunkin kategoriaan ja kuinka paljon muihin asioihin (kuten matkustamiseen), on helpompi tunnistaa alueet, joilla on parantamisen varaa.

Yritä karsia tiettyjä kulutusluokkia, kunnes ne muuttuvat vähemmän tarpeellisiksi. Esimerkki: jos maksat 150 $/kk matkapuhelinlaskuina, mutta käytät vain yhtä laitetta kuukaudessa; harkitse palveluntarjoajan vaihtamista tai halvemman suunnitelman hankkimista rajoitetuilla minuutilla, jotta tämä kulu ei muodosta niin paljon jäljellä olevaa saldoa verojen ja maksujen (jotka voivat olla merkittäviä) jälkeen.

Seuraa käteisen käyttöäsi ja kulujasi

Seuraa, kuinka paljon rahaa käytät asioihin ja kuinka paljon rahaa tienaat kuukausittain pankkitilillä. Jos käytät budjettisovellusta, näiden lukujen seuraaminen yhdessä paikassa voi myös olla hyödyllistä.

Jos ei, pidä laskentataulukko tai päiväkirja käden ulottuvilla, johon voit kirjoittaa kaikki nämä tiedot päivittäin, jotta ne palautuvat ajan myötä. Harkitse kulujenseurantasovelluksen, kuten Mint (ilmainen), käyttöä, mutta aseta muistutukset ennen kuin ne unohtuvat!

Suojaa omaisuuttasi

Omaisuutesi suojaaminen on välttämätöntä etenkin tässä epävarmassa taloustilanteessa. Jos jätät ne suojaamatta, varmista, että se tehdään mahdollisimman turvallisella tavalla.

Pidä säästötilisi yksityisenä pankista tai luottoyhtiöstä. Nämä laitokset ovat alttiita identiteettivarkauksille ja muille petosten muodoille, ja niiden pankkien kaatumisaste on korkeampi kuin eri rahoituslaitoksilla.

Elä varojenne alapuolella

Olet ehkä kuullut lauseen ”Elä varojenne alapuolella.” Tämä idea on tullut suositummaksi viime aikoina, mutta se on ollut olemassa vuosikymmeniä. Ymmärtääksemme, miten se toimii ja sen edut, katsotaanpa tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa:

Tiedä tulot ja menot. Sinun pitäisi tietää tarkasti, kuinka paljon rahaa ansaitset kuukaudessa ja mitä kustannuksia tuosta tulosta (vuokra tai apuohjelmat) syntyy. Se auttaa pitämään asiat hallinnassa, jos ei tule yllätyksiä, kun laskut saapuvat joka kuun lopussa!

Tunne tavoitteesi ja prioriteettisi; päätä sitten, tarvitsevatko nämä tavoitteet enemmän rahoitusta kuin mitä tällä hetkellä on saatavilla säästötililtä tai muista lähteistä, kuten luottokorteista tai lainoista autoihin/asuntoihin jne., jotta ne eivät ylitä rajoja.”