Ensimmäistä kertaa järjestettävä Helsingin Kahviviikko tulee lokakuussa

Lokakuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä Helsingin Kahviviikko kokoaa suomalaiset kahvinystävät herkullisen kahvin äärelle viikon ajaksi 22.-28.10.2018! Tapahtuman tarkoituksena on nostaa esille Helsingin upeita kahviloita ja kahvikulttuuria, sekä järjestää ennennäkemättömiä tapahtumia ympäri kaupunkia.

Mitä ihmettä on cupping ja mitä tarkoittaa pour over?

Viikon aikana kaikki kahvinystävät voivat osallistua erilaisiin workshopeihin, kahvin maistelutilaisuuksiin, ja Aeropress-dokumenttielokuvan Suomen ensi-iltanäytökseen. Kyseleminen, katseleminen, haistaminen ja maistaminen on enemmän kuin sallittua! Helsinkiin ilmestyy myös ennennäkemättömiä pop up -kahviloita, jotka tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille.

Helsingin Kahviviikko huipentuu Moccamaster SM-kilpailuun, jossa kisataan parhaasta Moccamaster-keittimellä keitetystä suodatinkahvikupillisesta. Erilaisia tarjouksia ja tempauksia voit löytää ympäri kaupunkia, joten kannattaa seurata Helsingin Kahviviikon nettisivuja ja some-kanavia!

Kahviviikko toivottaa kaikki tervetulleeksi! Tapahtumien järjestäminen, ja niihin osallistuminen on kaikille avoinna. Ohjelmaan voivat osallistua niin kahvinautiskelijat, harrastajat kuin ammattilaisetkin.

Haastamme kahviloiden vakioasiakkaita laajentamaan kahvilareviiriään Kahviviikon aikana voimassaolevalla Disloalty Card -leimakortilla. Leimakortin ideana on kerätä leimoja eri kahviloista ympäri kaupunkia. Kun kasassa on viisi leimaa eri kahviloista, on kuudes kahvi asiakkaalle ilmainen! Kaikki Kahviviikossa mukana olevat kahvilat aloittavat leimakorttien ja leimojen jakamisen jo viikolla 42.

Helsingin Kahviviikon takana ovat kahvialan ammattilaiset, ja monessa kahvinkeitoksessa mukana olleet Jarno Peräkylä, Kaisa Kokkonen, Samuli Parkkinen ja Charlotte Baltzar. Kasvot ovat kahvipiireissä tuttuja mm. alan kilpailuista, erikoiskahviyhdistys SCA Finlandista kuin myös kahviloiden tiskien takaa.

Elämyksiä sinulle Helsingin Kahviviikolla tuottavat myös Moccamaster, Slurp, Sunday Espresso Club ja Cappuzine podcast.