Suomen McDonald’s-ravintoloissa tarjoillaan jatkossa Segafredon kahvia

uomen McDonald’s tuo ravintoloihinsa Segafredo-kahvin. Segafredo-kahvia tarjoillaan valtakunnallisesti kaikissa Suomen McDonald’s-ravintoloissa 3. lokakuuta alkaen.

McDonald’s-ravintoloista saa 3. lokakuuta alkaen italialaistyyppistä Segafredon suodatinkahvia sekä espressoa. Segafredo on McDonald’s-ravintoloiden kahvikumppani 16 maassa. Suomessa Segafredo-kahveja maahantuo ja valmistaa Meira Oy.

”Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja haluamme tarjota laatutietoisille ja valveutuneille suomalaisille kahvinjuojille makuelämyksiä ja monipuolisia vaihtoehtoja. Segafredo-kahvin tuominen ravintoloihimme tukee erityisesti erikoiskahvien kehittämisen tavoitettamme”, kertoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

”Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille parhaita kahvielämyksiä ja McDonald’s-ravintolat ovat erinomainen väylä tähän. Olemme ylpeitä alkavasta kumppanuudesta, onhan McDonald’s myös yksi vaativimpia HoReCa -sektorin kumppaneita”, hehkuttaa Meiran toimitusjohtaja Raimo Sinisalo.

McDonald’s-ravintoloille on kehitetty yksinoikeudella kaksi omaa Segafredo-kahvia, jotka vastaavat tarkasti McDonald’sin kansainvälisiä ja paikallisia vaatimuksia maun, raaka-aineen laadun ja vastuullisuuden osalta. Maultaan italialaistyyppinen kahvi on valmistettu 100% arabica-kahvipavuista. Rainforest Alliance -sertifikaatti varmistaa, että McDonald´s-kahvit on tuotettu ympäristöystävällisesti sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.