Luo kesämuistoja Arvid Nordquistin kanssa – vuoden kesäkahvi pian kaupoissa!

Limited edition kesäkahvimme kutsuu jälleen keräämään kesämuistoja. Tämän vuoden erä on paahdoltaan hieman aiempaa tummempi, keskitummapaahtoinen kahvi, jossa on hasselpähkinän tuoksu, tasapainoinen hapokkuus ja aprikoosin vivahde. Kahvi on saatavilla rajoitetun ajan K-ryhmän ruokakaupoista toukokuun alusta alkaen.

Kesäkahvi on kuulunut valikoimaamme jo kahdeksana kesänä, ja tänä vuonna se kääriytyy uuteen raikkaan keltaiseen väriin. Kaunis paketti herkullista kahvia on oiva lahjaidea kevään ja kesän juhliin!

Vuoden kesäkahvi on 100% Rainforest Alliance -sertifioitu ja siinä on mieto hasselpähkinän tuoksu sekä tasapainoisen täyteläinen maku, jossa on aistittavissa aprikoosin sävyjä. Aiemmista vuosista on siirrytty hieman tummempaan ja intensiivisempään paahtoon, kertoo Arvid Nordquistin raakakahvin ostosta vastaava Wilhelm Nordquist.

Tällaisena erikoisena aikana on tavallistakin tärkeämpää viettää mahdollisuuksien mukaan aikaa yhdessä ja nauttia kupillinen hyvää kahvia. Keitä siis kahvit ja rentoudu hetki läheistesi seurassa – vaikkapa etäkahvihetken muodossa tai turvavälit huomioiden ulkona puutarhassa. Tai muista jotakuta jota et ole nähnyt pitkään aikaan, antamalla lahjaksi paketillinen hyvää kahvia. Läheisten huomioiminen luo uusia ihania kesämuistoja, epätavallisista olosuhteista huolimatta.

Kesäkahvi saapuu kauppoihin toukokuun alkuun mennessä ja on saatavilla rajoitetun ajan.

Kuten Arvid Nordquistin kahvit aina, se on 100% vastuullisesti sertifioitua, 100% ilmastokompensoitua ja 100% uusiutuvalla energialla tuotettua. Lisäksi se on 100% laadukkaista Arabica-pavuista valmistettu, kuten kaikki muutkin kahvimme. Lue lisää Arvid Nordquistin vastuullisesta kahvista osoitteesta www.arvidnordquist.fi/kahvi/.