Kofeiiniton ja luomusertifioitu kahvivaihtoehto kansainvälisen kahvipäivän juhlintaan

kahvi

Lokakuun ensimmäisenä päivänä vietetään kansainvälistä kahvipäivää! Zoégas juhlistaa tätä lanseeraamalla kofeiinittoman tummapaahtoisen kahvisekoituksen, jonka tasapainoisessa ja kevyessä maussa voi aistia raikkaita vivahteita.

Vaikka suomalaiset ovatkin kahvinjuojakansaa, on myös tilanteita, joissa haluamme välttää kofeiinia. Zoégas Decaf Organic on kehitetty tietoiselle kuluttajalle, joka haluaa nauttia kahvista ajasta ja tilaisuudesta riippumatta. Se on täydellinen valinta esimerkiksi niille, jotka haluavat nauttia kupillisen kahvia illalla unirytmiään häiritsemättä.

– Haluamme, että kaikki voivat nauttia Zoégas-kahvista kellon ympäri! Siksi olemme erityisen ylpeitä tästä lanseerauksesta. Zoégas Decaf Organic-kahvisekoitus on luomusertifioitu, ja täyttää korkeat maku- ja laatuvaatimuksemme, kertoo kahvin liiketoimintapäällikkö Juliaana Leppänen.

Zoégas Decaf Organic-kahvisekoitus on valmistettu 100% Rainforest Alliance-sertifioiduista luomu arabica-kahvipavuista, jotka ovat kahvin lempeän ja tasapainoisen maun takana. Kofeiinittoman kahvin valmistamiseen käytetään ainoastaan luonnollisia ja vastuullisia menetelmiä. Käytössämme olevan vesimenetelmän mukaisesti kahvipavut huuhdellaan kolmeen kertaan vain vedellä.

Zoégas Decaf Organic-kahvisekoitus on saatavilla valikoiduista K-ruokakaupoista syyskuun loppupuolelta alkaen.

Zoégasin juuret ulottuvat vuoteen 1886 ja se on nykyään Ruotsin myydyin tummapaahtoinen kahvimerkki. Rakkaus ja intohimo kahviin, sekä pitkä kokemus ovat jo 135 vuoden ajan olleet Zoégasin perusta. Lisätietoa Zoégasista ja vastuullisuustyöstä löydät www.zoégas.fi.

Lähde: Nestle


Muuta luettavaa muualta

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Tutustu kapselikahvi valikoimiin kapselikahvit.fi nettisivustolla.

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta.

Neloselta uutta

Temptation Island Suomi 2022 eli uusi kausi alkaa aivan näillä näppäimillä, mutta tämän kertainen kausi on hieman erilainen kuin edelliset – mitä sitten on muuttunut, vai onko ohjelmassa mukana olevien pariskuntien iät ja pitkät suhteet se ainoa muuttunut tekijä? Tsekkaa lisää: Temptation Island 202

Nykyään kun suoratoisto on vallannut kaikkien kodit, katselemme sitä kautta usein myös television perusohjelmatkin – näitä ovat myös sellaiset musiikiohjelmat kuten Syksyn Sävel ja Vain Elämää-sarja, kunpi on sinun suosikkisi näistä kahdesta? Entä mitä pidät Erika Vikmanista