Uusi Fazer Café Runeberginkatu avaa ovensa Töölössä

Fazer avaa tiistaina 18.10.2022 uuden Fazer Café -kahvilan Helsingin Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 32. Järjestyksessä 20. Fazer Café -kahvila tarjoaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä, jotka koostuvat laadukkaista tuotteista, ylivertaisesta palvelusta sekä aidosta, töölöläisestä miljööstä.

68-asiakaspaikkainen kahvila lisää Töölön vetovoimaisuutta

Helsingin tunnetuimpiin kaupunginosiin kuuluva Töölö on Fazer Café -kahviloiden asiakkaille jo tuttu paikka, sillä vastapäätä Töölön kirjastoa, Topeliuksenkadun ja Eino Leinon kadun risteyksessä, sijaitsee vuonna 2018 avattu Fazer Café Töölö.

Jatkamme kahvilatoimintamme laajentamista. Avasimme kesällä 2022 kahvilat Bulevardille ja Annankadulle. Saavutettavuus on asiakkaillemme tärkeä tekijä. Uskomme, että uusi Fazer Café Runeberginkatu elävöittää Etu-Töölöä ja rakentaa kaupunginosan entisestään positiivista mielikuvaa. Uuden Fazer Café -kahvilan myötä asiakkaamme saavat nauttia laadukkaista kahvilatuotteista, huippubrändistä sekä miellyttävästä asiakaskokemuksesta.

Fazer Café -liiketoiminnasta vastaava Fazer Retail Suomen toimitusjohtaja Miika Kostilainen.

Katutasossa sijaitsevaan uuteen Fazer Café Runeberginkadun kahvilaan on helppo tulla monesta ilmansuunnasta. Asiakaspaikkoja on 68 ja kahvila on auki viikon jokaisena päivänä.

Suosittua Fazerin Sininen -suklaakakkua saa vain Fazer Café-kahviloista

Fazer Café -kahviloiden erikoisuutena ovat omat kakut, kuten uusi Fazerin Sininen -suklaakakku, sekä makeisbrändeistä tutut maustetut kahvijuomat, Fazerin Sininen Cappuccino ja Geisha latte. Tänä vuonna rakastettu Fazerin Sininen täyttää 100 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi leivotun Fazerin Sininen -suklaalla kuorrutetun suklaakakun välissä on silkinpehmeää suklaaganachea ja rouhittua Fazerin Sininen -suklaata. Syksyn aikana suklaakakku on noussut kautta aikojen myydyimmäksi kakuksi.

Asiakkaamme arvostavat tuoreita raaka-aineita, hyvää makua ja laatua. Suosimme kotimaisia raaka-aineita aina, kun hinta, laatu ja saatavuus sen mahdollistavat. Meillä voi nauttia runsaan aamiaisen tai lounaan, klassikkoleivonnaisia tai ostaa mukaan valmiiksi pakattuja salaatteja, tuorepuuroja ja smoothieita. Huomaavainen asiakaspalvelu on meille täällä, kuten koko ketjussamme, kunnia-asia.

Fazer Café -kahvilaketjun suosio kasvaa alle 35-vuotiaissa     

Tuoreen tutkimuksen (Nepa Insights Oy -tutkimuslaitos, Fazer Café bränditutkimus, 2022) kahvilaketjun spontaani tunnettuus on noussut viidessä vuodessa huimasti. Samoin kahviloissa asioi yhä useammin alle 35-vuotias, samaan aikaan kun muiden ikäluokkien käynnit ovat säilyneet samalla tasolla.

Järjestyksessä Suomen 20. ja Helsingin 14. Fazer Café Runeberginkatu jatkaa legendaarista tarinaa, jonka Karl Fazer aloitti 131 vuotta sitten perustaessaan ranskalais-venäläisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle. Karl Fazer oli ennakkoluuloton sokerileipuri, jonka rohkeus ja yrittäjähenki ohjaavat edelleen perheomisteisen Fazerin toimintaa.

Fazer Café -kahvilat sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella ja Turussa.

Fazer Café Runeberginkatu 32, 00100 Helsinki

Aukioloajat: ma-pe 7.30–20, la 9–19, su 10–18